Website-Eigenaar KeurOnline

Inleiding

 

KeurOnline is een keurmerk die aangevraagd en verkregen kan worden voor een website wanneer aan de voorwaarden gehouden wordt.

 

Na aanvraag van het Keurmerk wordt uw website gecontroleerd of deze voldoet aan de voorwaarden van KeurOnline. Wanneer het ondertekend contract door ons ontvangen is en de factuur voldaan is, wordt het Keurmerk door KeurOnline verstrekt. In dit geval verlenen wij het logo met de combinatiekleur groen.

 

Elk kwartaal wordt uw website gecontroleerd. Klanten die klachten over uw website hebben kunnen deze bij KeurOnline melden. Wanneer uw website zich niet aan de geldende regels houdt wordt het Keurmerk ingetrokken.

U ontvangt een link naar een privé pagina waar alleen u kunt inloggen, waar de gegevens en eventuele klachten bewaard worden.

 

Een Keurmerk voor een website kunt u aanvragen voor € 60,– excl. btw per jaar, zodat uw klanten kunnen zien dat uw website te vertrouwen is. Dit is inclusief lidmaatschap van Geschilonline.nl waar u tevens als lid aangemeld bent met een link naar uw website.

 

Het abonnement geldt steeds voor een jaar. 1 maand voor het einde van dat jaar ontvangt u een factuur voor het daarop volgende jaar. U heeft dan tevens de mogelijkheid het abonnement op te zeggen. U zit niet automatisch vast aan een heel nieuw jaar.

 

Het Keurmerk is uitsluitend geldig voor 1 aangevraagde domeinnaam.

Vraagt u voor meerdere domeinnamen tegelijk het keurmerk aan, dan ontvangt u op elk volgend keurmerk 50% korting. Voor elke volgende aanvraag op dezelfde bedrijfsnaam ontvangt u 50% korting. Uiteraard moet elke domeinnaam voldoen aan dezelfde eisen.

Het is niet toegestaan het verkregen Keurmerk op meerdere domeinnamen te plaatsen indien deze niet aangevraagd zijn.

 

Als uw website door KeurOnline gecontroleerd is en voldoet aan de voorwaarden van KeurOnline ontvangt u het Keurmerk, waarbij u een link ontvangt voor het plaatsen van het groene Keurmerk Logo KeurOnline.

Gekozen kan worden uit verschillende formaten KeurOnline Logo´s om op uw website te plaatsen.

Twee Logo´s zijn van het formaat PNG d.w.z. dat deze transparant zijn en uw achtergrond daardoor zichtbaar blijft.

De Logo´s mogen niet veranderd worden. Uiteraard mag, indien nodig, het formaat van het KeurOnline Logo wel gewijzigd worden, zolang deze duidelijk zichtbaar blijft.

 

U ontvangt tevens een link die u kunt koppelen aan het KeurOnline Logo, advies is om dit wel te doen, zodat bij aanklikken op het Logo de klant gelijk op uw consumentenpagina in onze site terecht komt.

 

Uw Logo wordt op de website van KeurOnline geplaatst met een link naar uw website, op deze manier heeft u een extra link naar uw website.

 

 

© KeurOnline Vlag NederlandEngelse vlag Gedragsregels KeurOnline © M-Sphere Webdesign