Consument KeurOnline

Inleiding

 

KeurOnline is een keurmerk die een webshop verkrijgt wanneer deze zich aan de regels houdt die gelden voor verkopen via internet.

Bij aanvraag controleert KeurOnline of de webshop voldoet aan de gestelde eisen.

Wanneer de webshop door KeurOnline is goedgekeurd, wordt het Keurmerk verstrekt.

 

Elk kwartaal worden de webshops, die aangesloten zijn bij KeurOnline, op diverse punten opnieuw gecontroleerd. Eventuele klachten over een webshop kunnen bij KeurOnline gemeld worden. Alle klachten worden onderzocht.

 

Wanneer de webshop zich niet aan de geldende Gedragsregels van KeurOnline houdt, wordt het keurmerk ingetrokken. U kunt dan via onze keurmerklink op de betreffende webshop zien dat deze niet meer geldig is.

 

Advies is dan ook een proefperiode van 3 maanden in acht te nemen na verkrijgen van het keurmerk en bij elke nieuwe bestelling het keurmerk op onze site te controleren.

Hoe langer een webshop ons keurmerk draagt hoe meer wij weten over betrouwbaarheid en service.

 

KeurOnline heeft een fonds opgericht voor consumenten die gedupeerd zijn door een webshop die failliet gegaan is. Webshops worden in de gaten gehouden of deze failliet is en dit wordt vermeld op KeurOnline.

Deze moet officieel failliet verklaard zijn, uitbetaling is afhankelijk van de hoogte van ons fonds.

KeurOnline vult dit fonds niet aan indien deze ontoereikend blijkt te zijn.

 

Bestellingen die gedaan worden terwijl op KeurOnline een waarschuwing staat worden niet uitgekeerd.

Van de lidmaatschapsgelden storten wij een percentage in het Waarborgfonds. KeurOnline is aangesloten bij Geschilonline.nl.

 

 

© KeurOnline Vlag NederlandEngelse vlag Gedragsregels KeurOnline © M-Sphere Webdesign