Business-To-Business KeurOnline

Inleiding

 

KeurOnline verleent ook een keurmerk voor Business–to–Business webshops.

In dit geval verlenen wij het logo met de combinatiekleur rood.

Wanneer u behalve aan bedrijven, tevens aan consumenten levert geldt ook het rode logo.

In dit geval wijzen wij via het keurmerk de consumenten erop, dat in de shop gerust kan worden besteld, maar dat de BTW bij afrekening er nog bij komt.

Voorwaarden m.b.t. dit keurmerk is, dat de prijzen excl. btw staan vermeld.

 

KeurOnline is een keurmerk die aangevraagd en verkregen kan worden voor een webshop wanneer aan de Gedragsregels gehouden wordt die voor het verkopen via internet gelden.

 

Na aanvraag van het Keurmerk wordt uw webshop gecontroleerd of deze voldoet aan de Gedragsregels van KeurOnline. Wanneer het ondertekend contract door ons ontvangen is en de factuur voldaan is, wordt het Keurmerk door KeurOnline verstrekt.

 

Elk kwartaal wordt uw webshop gecontroleerd. Klanten die klachten over uw webshop hebben kunnen deze bij KeurOnline melden. Wanneer uw webshop zich niet aan de geldende regels houdt wordt het Keurmerk ingetrokken.

U ontvangt een link naar een privé pagina waar alleen u kunt inloggen, waar de gegevens en eventuele klachten bewaard worden.

 

Een Keurmerk voor een webshop kunt u aanvragen voor € 60,– excl. btw per jaar, zodat uw klanten kunnen zien dat uw webshop te vertrouwen is. Dit is inclusief Waarborgfonds Webshop en Geschilonline.nl waar u tevens als lid aangemeld bent met een link naar uw webshop.

 

Het abonnement geldt steeds voor een jaar. 1 maand voor het einde van dat jaar ontvangt u een factuur voor het daarop volgende jaar. U heeft dan tevens de mogelijkheid het abonnement op te zeggen. U zit niet automatisch vast aan een heel nieuw jaar.

 

Het keurmerk is uitsluitend geldig voor 1 webshop aangevraagd op 1 domeinnaam.

Vraagt u voor meerdere domeinnamen tegelijk het keurmerk aan, dan ontvangt u op elk volgend keurmerk 50 % korting. Voor elke volgende aanvraag op dezelfde bedrijfsnaam ontvangt u 50% korting. Uiteraard moet elke domeinnaam voldoen aan dezelfde eisen.

Het is niet toegestaan het verkregen Keurmerk op meerdere domeinnamen te plaatsen indien deze niet aangevraagd zijn.

 

Als uw webshop door KeurOnline gecontroleerd is en voldoet aan de Gedragregels van KeurOnline ontvangt u het Keurmerk, waarbij u een link ontvangt voor het plaatsen van het rode Keurmerk Logo KeurOnline.

Gekozen kan worden uit verschillende formaten KeurOnline Logo´s om op uw webshop te plaatsen.

Twee Logo´s zijn van het formaat PNG d.w.z. dat deze transparant zijn en uw achtergrond daardoor zichtbaar blijft.

De Logo´s mogen niet veranderd worden. Uiteraard mag, indien nodig, het formaat van het KeurOnline Logo wel gewijzigd worden, zolang deze duidelijk zichtbaar blijft.

 

U ontvangt tevens een link die u kunt koppelen aan het KeurOnline Logo, advies is om dit wel te doen, zodat bij aanklikken op het Logo de klant gelijk op uw consumentenpagina in onze site terecht komt.

 

Uw Logo wordt op de website van KeurOnline geplaatst met een link naar uw webshop, op deze manier heeft u een extra link naar uw webshop.

 

 

© KeurOnline Vlag NederlandEngelse vlag Gedragsregels KeurOnline © M-Sphere Webdesign