Webshop Keurmerk Webwinkel Keurmerk
KeurOnline | Website-Eigenaar

Inleiding

KeurOnline is een Keurmerk die aangevraagd en verkregen kan worden voor een Website wanneer aan de voorwaarden voldaan wordt.

Na aanvraag van het Keurmerk wordt uw Website gecontroleerd of deze voldoet aan de voorwaarden van KeurOnline. Wanneer het ondertekend contract door ons ontvangen is en de factuur voldaan is, wordt het Keurmerk door KeurOnline verstrekt. In dit geval verlenen wij het logo met de combinatiekleur  groen .

Klanten die klachten over uw website hebben kunnen deze bij KeurOnline melden.

U ontvangt een link naar een privé pagina waar alleen u kunt inloggen, waar de gegevens en eventuele klachten bewaard worden.

Een Keurmerk voor een Website kunt u aanvragen voor € 125, – excl. btw per jaar, zodat uw klanten kunnen zien dat uw Website te vertrouwen is.

Het abonnement geldt steeds voor een jaar. 1 maand voor het einde van dat jaar ontvangt u een factuur voor het daarop volgende jaar. U heeft dan tevens de mogelijkheid het abonnement op te zeggen. U zit niet automatisch vast aan een heel nieuw jaar.

Het Keurmerk is uitsluitend geldig voor 1 aangevraagde domeinnaam.

Vraagt u voor meerdere domeinnamen tegelijk het keurmerk aan, dan ontvangt u op elk volgend keurmerk 50% korting. Voor elke volgende aanvraag op dezelfde bedrijfsnaam ontvangt u 50% korting. Uiteraard moet elke domeinnaam voldoen aan dezelfde eisen.

Het is niet toegestaan het verkregen Keurmerk op meerdere domeinnamen te plaatsen indien deze niet aangevraagd zijn.

Als uw website door KeurOnline gecontroleerd is en voldoet aan de voorwaarden van KeurOnline ontvangt u het Keurmerk, waarbij u een link ontvangt voor het plaatsen van het groene Keurmerk Logo KeurOnline.

Gekozen kan worden uit verschillende formaten KeurOnline Logo´s om op uw website te plaatsen.

De Logo´s mogen niet veranderd worden. Uiteraard mag, indien nodig, het formaat van het KeurOnline Logo wel gewijzigd worden, zolang deze duidelijk zichtbaar blijft.

U ontvangt tevens een link die u kunt koppelen aan het KeurOnline Logo, advies is om dit wel te doen, zodat bij aanklikken op het Logo de klant gelijk op uw consumentenpagina in onze site terecht komt.

Uw Logo wordt op de website van KeurOnline geplaatst met een link naar uw website, op deze manier heeft u een extra link naar uw website.

 

KeurOnline ©

 

Keurmerk KeurOnline voor Webshop (B2B) of Website.

€ 125,– excl. btw per jaar.

Geen aanmeld kosten.

Geen omzet gegevens nodig.

Goedgekeurd en erkend

door de Raad van Accreditatie/Consuwijzer

 

 

Keurmerk voor Webshop

Keurmerk B2B Webshop

Keurmerk voor Website