Webshop Keurmerk Webwinkel Keurmerk
KeurOnline | Webshop Eigenaar

Inleiding

KeurOnline is een keurmerk dat aangevraagd kan worden voor een Webshop wanneer aan de Gedragsregels gehouden wordt die voor het verkopen via internet gelden.

Na aanvraag van het Keurmerk wordt uw Webshop gecontroleerd of deze voldoet aan de wettelijke regels. Wanneer het ondertekend contract door ons ontvangen is en de factuur voldaan is, wordt het Keurmerk door KeurOnline verstrekt.

Elk jaar wordt uw Webshop gecontroleerd. Klanten die klachten over uw webshop hebben kunnen deze bij KeurOnline melden. 

U ontvangt een link naar een privé pagina waar alleen u kunt inloggen, waar de gegevens en eventuele klachten bewaard worden.

Het Keurmerk voor een webshop kunt u aanvragen voor € 125, – excl. btw per jaar, zodat uw bezoekers kunnen zien dat uw Webshop te vertrouwen is. 

Het abonnement geldt steeds voor een jaar. Een maand voor het einde van dat jaar ontvangt u een factuur voor het daarop volgende jaar. U heeft dan tevens de mogelijkheid het abonnement op te zeggen. U zit niet automatisch vast aan een heel nieuw jaar.

Het keurmerk is uitsluitend geldig voor 1 Webshop op 1 domeinnaam.

Vraagt u voor meerdere domeinnamen het Keurmerk aan, dan ontvangt u op elk volgend Keurmerk 50% korting. Uiteraard moet elke domeinnaam voldoen aan dezelfde eisen.

Als uw Webshop door KeurOnline gecontroleerd is en voldoet aan de wettelijke eisen ontvangt u het Keurmerk, waarbij u een link ontvangt voor het plaatsen van het Keurmerk Logo KeurOnline.

De Logo´s mogen niet veranderd worden. Uiteraard mag, indien nodig, het formaat van het KeurOnline Logo wel gewijzigd worden, zolang deze duidelijk zichtbaar blijft.

U ontvangt tevens een link die u kunt koppelen aan het KeurOnline Logo, advies is om dit wel te doen, zodat bij aanklikken op het Logo de bezoeker gelijk op uw consumentenpagina in onze site terecht komt.

Uw Logo wordt op de Website van KeurOnline geplaatst met een link naar uw Webshop, op deze manier heeft u een extra link naar uw Webshop.

KeurOnline ©

 

Keurmerk KeurOnline voor Webshop (B2B) of Website.

€ 125,– excl. btw per jaar.

Geen aanmeld kosten.

Geen omzet gegevens nodig.

Goedgekeurd en erkend

door de Raad van Accreditatie/Consuwijzer

 

 

Keurmerk voor Webshop

Keurmerk B2B Webshop

Keurmerk voor Website